5 Mayıs 2015 Salı

Antalya Araç Kiralama Firmları

Antalya Araç Kiralama Firmları

Oluşturduğumuz profesyonel kadro ve güçlü altyapısıyla oto kiralama sektöründe müşterilerimize çağdaş sorumluluk anlayışı ile yıllardır hizmet vermekte Antalya Transfer  olan  kısa ve uzun dönemli araç kiralama sektöründe ekonomik anlamda karlılık yaratarak en fazla araca ve tüm araç kiralama firmalarını bünyesinde bulundurması nedeniyle sektörün öcüsü olmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda rekabetçi, yenilikçi ve kaliteli çözümler üretmek,  ihtiyaçlarını karşılama, beklentilerini tespit etme, müşteri memnuniyetini sağlama, iletişim olanaklarını geliştirme,  gibi önemli konuları kendimize kalite politikası olarak belirledik. Verdiğimiz hizmetlerin Antalya bölgesi dışında tüm Türkiye de olması Kemer transfer ofislerimiz ve geniş araç parkımız sizlerin talepleri ile her geçen gün değişmektedir.

Hizmetlerimiz içinde bulunan Günlük kiralama, aylık kiralama, senelik kiralama, filo kiralama, şoförlü araba kiralama, lüks binek araç kiralama, lüks jip kiralama, VIP kiralama, VIP taşıma ve transfer, minibüs kiralama gibi hizmetlerin yanında havaalanı transfer ve otel transfer hizmetleridir. Antalya araç kiralama lüks araç filosuna sahip, vip hizmet veren bir kuruluştur. Haftanın yedi günü ve yirmi dört saat devamlı hizmet vermekteyiz. Ev ve iş adreslerinize Havaalanı'na ve otogar araç teslimi hizmeti ile kiraladığınız araçlarımız kaskolu olarak sizlere teslim edilir. Özel günlerinize şoförlü araç hizmeti vermekteyiz. Havaalanı'ndan yapacağınız otomobil kiralamalarınız ile sizlere uçaktan indiğiniz andan itibaren hizmet vermeye başlıyoruz.

Antalya araba kiralama en büyük araç kiralama firmalarının aynı çatı altında toplanması ile ağının genişliğini, ayrıntılı yerel bilgi, esneklik ve ödediğiniz parayı ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde değerlendirmenizi sağlayan hizmetle birleştiren özel bir firmadır. Kundu ve Lara transfer araç kiralama sektöründe, kaliteli hizmeti uygun fiyat seviyesi ile birleştirerek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, lider marka olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder