5 Mayıs 2015 Salı

Kemer Transfer

Araç kiralama ihtiyacınız için hizmetimizi beklentilerin ötesinde, en yüksek ulaşabilecek kalitede, en ekonomik, en hızlı, en kolay ulaşabilir ve takip edilebilir bir iş modeliyle sizlere sunmaktayız. Antalya havalimanı Rent a car  çok geniş araç parkı ve kemer ve çevresinde bulunan tüm oto kiralama şirketlerini çatısı altında toplayan büyük bir oto kiralama organizasyonuyuz. Hizmet alanımız çok kısa bir sürede tüm Türkiye'yi kapsamış olup ülkenin her noktasında ve özellikle hava alanlarında bulunan 24 saat açık ofislerimizle sizlere kesintisiz hizmeti vermeye devam ediyoruz. Deneyimli kadromuz ve sıfır km. son model araçlarımızla İzmir havalimanı ve otogar dâhil olmak üzere kemer içi teslimatlarını sizlere ücretsiz olarak veriyoruz.

Antalya araç kiralama  günümüzde ihtiyaç haline gelerek araç ihtiyaçlarına karşı çözümler üreterek geniş araç filoları sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun olabilecek tüm araçları kiralamanız mümkündür. Kundu ve Lara transfer ayrıcalıkları ile yapacağınız kiralamalarda, orta ve üst düzey araçların kiralanmasında isterseniz özel şoför seçeneği,  araç içi donanımlarının full olması gibi alternatiflerinizin bulunması ile yolculuklarınız keyifli bir sürüş ile gerçekleştirilmektedir. Gelen taleplerin büyük bir bölümünü filo araçlara ihtiyaç duyan işletmeler araç parkımızda bulunan sayısız araçlarımız içinden taşımacılık, uzun seyahatler için uygun olabilecek ticari, ekonomik yakıt tüketimli araçları tercih ederek çok daha fazla karlılık sağlayabilmektedir.

Ekonomik araçlar arasından en düşük yakıt tüketimine sahip dizel ve benzinli araçlar, yüksek modelleri ile Antalya araba kiralama  tarafından siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Aktivitelerde, aile gezilerinde, özel günlerde tercih edebileceğiniz ekonomik araçlar sizlere özel günlerinizde çok daha uygun şartlar sunmaktadır. Her bütçeye ve istenilen özelliklere sahip araçlarımız günün her saati bulabileceğiniz sayıda araç parkımızda mevcuttur. Tüm araçlarımızın periyodik bakımları zamanında yapılarak, resmi evraklarımızın eksiksiz bir şekilde hazır olduğunu bilmenizi isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder