4 Mayıs 2015 Pazartesi

ANTALYA GÖYNÜK ARASI UZAKLIK VE TAŞIMA FİYATLARI

vip3

Emoji

Antalya'nın Kemer kazasına ilişkili tek kasaba meydana gelen Göynük tabiatı , temiz plajları, kanyonu ile her geçen sene daha çok yabancı gezgin aracılığıyla görüşme edilmektedir. Antalya Göynük arası taşıma hizmetlerini Antalya merkezli otomobil kiralama firmaları sağlamaktadır.

Barbaross Pasha's Beach Club Side Elpars rent  a CarAntalya Göynük arası uzaklık tahmini 41 kilometre olup taşıma müddeti bir saate yakın sürmektedir. Antalya Göynük arası taşıma maliyetleri binek otomobiller amaçlı tek istikametli olarak .. TL ile … TL aralarında değişmektedir. Bu otomobil başına fiyat olup 4 birey gezi etmeniz halinde fiyat dörde bölünmektedir. Göynük Antalya arası yakın meydana geldiği amaçlı Antalya otomobil kiralama firmalarıyla gidiş bir devir olarak tek taşıma anlaşması yapıp iskonto sağlayabilirsiniz. Taşıma hizmeti amaçlı tek otomobil kiralama firmasıyla anlaşırsanız aracınız sizi Antalya Havaalanı çıkışında alıp Göynük'te dilediğiniz noktaya bırakmaktadır.

Antalya Göynük arası daha pahalı olmayan taşıma arıyorsanız ELPARS'ın Antalya Havaalanı servisleri ile otogara gelip Göynük minibüslerine binebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder