4 Mayıs 2015 Pazartesi

ANTALYA TAŞIMA MALİYETLERİ VE ELPARS SERVİS BİLGİLERİ

vip2

Tatil amaçlı en bir sürü seçim edilen ve bilhassa yaz aylarında türk malı ve başka turistlerin akınettiği Antalya plajları , kültür mirasları , müze ve kalıntı yerleri ile her sene ziyaretçi sayısını artırarak devlet turizmine yardım sağlamaya devam ediyor . Turizm merkezi meydana gelen Antalya hem de beynelmilel Antalya Havaalanıyla senede 14 milyon yolcuya hizmet vermektedir .

Antalya şehir merkezi farklı butik oteller , 5 yıldızlı otellere ve öbür kategorilerde konaklama tesislerine ev sahipliği yapmakla beraber ilde yer alan Lara Plajı ve Konyaaltı Plajı yüklü olarak kullanılmaktadır . Bununla Beraber Antalya'ya ilişkili kaza ve beldeler meydana gelen ve turizmde mühim bölgeler içinde yer alan Kemer , Manavgat , Finike , Akseki , Serik , Kaş , Kalkan , Beldibi ve öbür bölgeler amacıyla Antalya şehir merkezi ve Antalya Havalimanıyla bu bölgeler içinde taşıma hizmetleri Antalya'ya havayollarıyla gelmeyi seçim eden turistler aracılığıyla yüklü olarak kullanılmaktadır .

Antalya taşıma hizmeti verici otomobil kiralama şirketleri Antalya havaalanı ve gideceğiniz noktalar içinde binek otomobil , minibüs , vip minibüs , midibüs ve ek olarak kocaman gruplar amaçlı otobüslerle çalışma göstermektedirler . Antalya taşıma maliyetleri gidilecek bölgenin uzaklığına , birey sayısına ve kiraladığınız otomobil türüne yönelik değişim işaret etmektedir .
Antalya Havaalanı şehir merkezi amaçlı ,

havaalanı iç hatlar ve harici hatlar çıkışında yer alan taksileri kullanabilirsiniz . Şehir merkezine ek olarak pahalı olmayan bir erişim amaçlı HAVAŞ'ın servis otobüsleri yaklaşık 45 dakikada sizi şehir merkezine götürebilir . Elpars otobüsleri Kavşağı , Alan , Mevlana Kavşağı , Şehir Merkezi ,Eskiyen Otogar , Sheraton Otel , Falez otel , Otogar benzeri bölgelerde seyahat indirmektedir . Şayet sarı taksi kullanacaksanız Antalya Havalimanıyla Antalya şehir merkezi arası uzaklık hemen hemen 15 kilometredir ve yolculuk aşağı yukarı 25 dk sürmektedir .

Elpars.Antalya Havaalanı güncel maliyetleri ve servis saatleriniElpars'ın5444084244numaralı telefonundanöğrenebilirsiniz . Bununla Beraber Elpars servisi ile otogara gittikçe buradanAlanya , Demre , Adrasan , Beldibi , Belek , Çıralı , Olimpos , Fethiye , Side ve öbür destinasyonlara otobüs ve minibüslerle erişim sağlayabilirsiniz .

Antalya otomobil kiralama firmaları taşıma hizmetleri amaçlı en sık sık kullanılan taşıma rotaları ve taşıma maliyetleri 4 şahsiyet binek otomobiller için;

Antalya Alanya taşıma maliyetleri ……
,Antalya Kemer taşıma maliyetleri ……..
,Antalya Side taşıma maliyetleri ……..
,Antalya Belek taşıma maliyetleri ……….
,Antalya Kaş taşıma maliyetleri ………

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder